Workshop

Trænger jeres virksomhed til en indsprøjtning af nye idéer og nye måder at kommunikere på?
Har I brug for at ruske op i gamle mønstre og få et nyt syn på, hvad I kan udrette som team?
SÅ er en workshop med improcomedy lige noget for jer!

“Sisse formåede at ramme alle 17 deltagere og skabe energi og engagement, i alle de øvelser hun havde med. Hun fangede deres niveau og justerede ind undervejs. Holdet blev rystet godt sammen og fik samtidig noget unik improvisations-viden med i rygsækken. Jeg ville ikke tøve med at få Sisse på besøg igen.”
– Janni Kristensen, projektleder, Tivoli.
Sisse Gram de Fries

Vores underviser

Sisse Gram de Fries

Sisse har optrådt med impro comedy siden 2009, og så er hun 2 x Danmarksmester i impro comedy! Det er blevet til mere end 300 shows på de største teaterscener i Danmark, og udenfor scenen har hun været vært og skuespiller på både DR og TV2.

Udover sin skuespillerkarriere har Sisse været artist i Cirkus, radiovært og podcaster. Sisse er uddannet cand.mag. i journalistik og idræt, og har studeret improv på ”Second City Academy” i Chicago.

Alm. Brand Group: "Vi har haft et brag af en workshop med Sisse, der mødte os fuld af entusiasme og forberedt til tænderne. Dagen har styrket vores fællesskab i afdelingen og givet os adskillige fælles ”sayings”, der er blevet brugt flittigt siden. En klar anbefaling herfra.”

Fra team til super-team!

Hvad nu, hvis du kunne opleve dine kollegaer på en helt ny måde?

Rutiner, vaner og hverdagen kan hurtigt sætte trivielle spor i virksomhedens kommunikationen. Derfor er det vigtigt at gøre noget nyt og noget uigennemtænkt. Noget som kan skabe grobund for nye, spontane idéer og et bedre samarbejde i hele afdelingen.

Improvisationen tillader alle at blive overraskede over, hvad de kan. Endnu vigtigere er det dog, hvad man som gruppe kan sammen. Teknikkerne bag improvisationen skaber en enestående tryghed i gruppen, som gør at alle tør give slip på de sædvanlige kontorregler og opnå relationer, som er stærkere end kaffemaskine-snak.

temaer i vores workshop:

  • Stol på dine egne idéer og lær at gøre dem større- både som individ og sammen med dit team.
  • Vær autentisk i dit arbejde- smid begrænsende tanker væk.
  • Hav en fest med dine fejl og brug dem til at skabe idéer, som er endnu stærkere end din oprindelige tanke.
  • Kærlighed til teamet! Oplev dine kollegaer på en helt ny måde i et trygt arbejdsrum, hvor alle tør prøve nye ting af.
  • Bliv skarpere og mere original på dine og teamets præsentationer

Alle workshops kan skræddersys til den enkelte virksomheds behov eller tage udgangspunkt i et specifikt værdisæt.