FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Køb af billetter til kulturelle arrangementer er undtaget fra den lovbestemte fortrydelsesret.
Du kan desværre ikke få din billet refunderet eller ombyttet, medmindre vi aflyser showet.

De nye e-gavekort med kode: Når du bestiller dine billetter på comedyzoo.dk og er gået ’til kassen’, klikker du på den røde gavekort-knap under dine valgte billetter og indtaster den kode, der står på dit gavekort. Bum. Det var da nemt? Gavekortet kan kun benyttes til køb af billetter på hjemmesiden – ikke på vores adresse. 

Ønsker du også at bruge dit gavekort på drinksbilletter eller Mad & Show, så kan dette tilkøbes under billetkøb. 

De gamle plastikgavekort: Vi er ved at udfase vores fysiske plastik-gavekort, men har du stadig et, så skal du skrive til info@comedyzoo.dk for at booke billetter. 

Resterende beløb refunderes ikke. 

Vores Mad & Show er et samarbejde med nærliggende restauranter, der byder på mad før eller efter et show. 
Det kan tilkøbes under billetkøb eller under fanen “Mad & Show”

Vi har samarbejde med to restauranter: Voraz og Odette.
Begge ligger ved siden af Comedy Zoo og spisningen foregår på den valgte restaurant.

Husk, hvis I er en gruppe venner, der har bestilt hver for sig, så skal restauranten have besked om, at I gerne vil sidde sammen.

Vi har kameraer i salen, der filmer scenen og det forreste af publikum. Disse optagelser gives til komikerne efterfølgende – både så de kan nørde deres jokes, men også så de kan bruge det til deling på sociale medier. Optagelserne bliver ikke lagt til download.

Besøg vores partnere,shoes – førende inden for moderigtigt fodtøj!

Ja, vi byder gerne skoleklasser velkommen, men vi har nogle retningslinjer, der skal overholdes.
Skriv til info@comedyzoo.dk for at høre mere om mulighederne for jeres besøg.
Det er et adgangskrav, at I som skoleklasse har kontaktet os først.

For at gøre stedet mere SU-venligt, kan man være heldig at kunne få fingrene i en studiebillet på udvalgte forestillinger, hvor du sparer cirka 20%. Lækkert ikk’?? Man skal være studerende på en SU-berrettiget uddannelse, og der skal fremvises ét studiekort pr. studiebillet – så selvom det kunne være dejligt, kan du desværre ikke købe en ekstra billet billigere til din farfar. Der er et begrænset antal studiebilletter pr. forestilling, så tøv ikke for længe med at købe, hvis du vil have den gode rabat. P.S. vi har også 20% til studerende i baren…

Studierabatten gælder ikke grupper af folkeskole- og efterskoleklasser, der ikke er SU-berrettiget.

Der mulighed for at få én ledsager med ledsagerkort med én gang om dagen.

Skriv til info@comedyzoo.dk når dette er aktuelt.

Vores gamle bygning er desværre ikke så kørestolsvenlig, men vi er altid hjælpsomme. Vi har en rampe, så kørestolen kan køres ind i foyer og så hjælper en seater dig/jer ind øverste repot, så man undgår trapper.
Det er desværre ikke muligt at få adgang til et toilet med kørestol.

Nej, den er fastsat. Dette er gjort i samspil mellem komikere og Comedy Zoo og kan ikke rokkes ved – heller ikke selvom man er i følgeskab med en voksen.

Mange faktorer spiller ind på varigheden af et show, men som udgangspunkt er det en god idé at sætte to timers tid af.

Naturligvis. Ved billetter bestilt under samme navn vil aftenens seater sørge for, at alle kan sidde sammen i de grupper, billetterne er blevet bestilt.
Mht. et særligt bord eller placering, kan man forsøge at spørge aftenens seater. Det er dog ofte sådan, at seatingplanen er udarbejdet, allerede inden dørene åbner.

Ønsker du at bestille flere billetter end 15 billetter, bedes du skrive til en mail info@comedyzoo.dk og høre om muligheden på den pågældende aften. Sørg for at lave denne type bestillinger i særdeles god tid, da der tages forbehold for udsolgte shows.

Drinksbilletter er en løsning, hvorpå du slipper for at have pengepungen oppe i løbet af aftenen. Dette kan være favorabelt og rart – særligt ved større selskaber.
Drinksbilletterne fungerer som betalingsmiddel i baren og gælder én genstand pr. billet. Denne genstand kan være vin, øl, sodavand, sjusser (gin-tonic, dark’n’stormy, rom-cola osv.) eller snacks.

JA, der er en bar inde på Comedy Zoo, som faktisk har åbent alle dage fra kl. 11 – så kom gerne i god tid inden showstart. Det er ikke muligt at gå i baren under show, men der er altid minimum en pause.

COMEDY ZOO ER LANDETS FØRSTE OG STØRSTE COMEDY-KLUB

Der er shows 5 dage om ugen, og du kan opleve både impro-comedy, open mics og one-man shows. De fleste aftener er dog det vi kalder klubaftener, hvor du kan se tre professionelle komikere folde sig ud. Det er hver fredag og lørdag. Comedy Zoo åbnede for første gang dørene i Boltens gård i indre København i 1993. I 1998 flyttede klubben ned i de gamle stræder og overtog den gamle art house-biograf, Delta Bio’s lokaler, og siden har Comedy Zoo holdt til i Kompagnistræde 19.

I 2018 tog Comedy Zoo endnu et spring, da bookingbureauet FBI solgte stedet til en ejergruppe bestående af komikerne Torben Chris, Anders Fjelsted, Michael Schøt og stedets adm. direktør Martin Bo Andersen.