MAD & SHOW

Hos Comedy Zoo har vi sørget for det hele! Som alternativ til den restaurant der tidligere lå i bygningen, har vi lavet aftaler med tre restauranter, som alle ligger inden for 50 meter fra Comedy Zoo. Derfor har du nu også mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer spisning, og efterfølgende kan du trisse hen på Comedy Zoo og nyde et sjovt show på fuld mave. Maden kan tilvælges på 2. trin under bestillingen af dine billetter til et show. Hvis det giver anledning til spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice eller skrive en e-mail til info@comedyzoo.dk. – På alle tre spisesteder skal drikkevarer tilkøbes.

Voraz er københavns spændende øl-, vin- og cocktailbar, der forener fantastiske drinks med lækre café- og restaurantbaserede retter. Oplev en hyggelig aften inden Comedy Zoo, med lækker spansk-inspireret tapas med nøje udvalgte friske spanske, franske og italienske pølser og skinker.

Pris: 159 kr. pr. pers.

Er du mest til en klassisk burger med det hele, så skal du vælge den hyggelige café Riz Raz, når du bestiller Mad&Show. Her serverer de en klassisk 250 gr. burger med løg, tomat, salat, mayo, ketchup og sennep, så der ikke mangler noget. Hele molevitten serveres selvfølgelig med sprøde pommes frites.

Pris: 135 kr. pr. pers.

Featured on