Comedy Zoo

MAD & SHOW

Vi har lavet aftaler med tre restauranter, som alle ligger inden for 50 meter fra Comedy Zoo. Derfor har du nu også mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer spisning inden showstart. Maden kan tilvælges på 2. trin under bestillingen af dine billetter til et show. Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice eller skrive en e-mail til info@comedyzoo.dk
– På alle tre spisesteder skal drikkevarer tilkøbes.

Hos Comedy Zoo har vi sørget for det hele! Som alternativ til den restaurant der tidligere lå i bygningen, har vi lavet aftaler med tre restauranter, som alle ligger inden for 50 meter fra Comedy Zoo. Derfor har du nu også mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer spisning, og efterfølgende kan du trisse hen på Comedy Zoo og nyde et sjovt show på fuld mave. Maden kan tilvælges på 2. trin under bestillingen af dine billetter til et show. Hvis det giver anledning til spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice eller skrive en e-mail til info@comedyzoo.dk. – På alle tre spisesteder skal drikkevarer tilkøbes.

Thaimad efter alle kunstens regler! Sprøde, pankofriterede rejer med chilimayo (3 stk.) og efterfølgende en omgang rød karry med rød peber, broccoli, basilikum, bambusskud, gulerødder, kokosmælk og kylling. Serveres med ris.
Pris:  210 kr. pr. pers.

På det stemningsfulde Lolly serveres der thaimad efter alle kunstens regler. Her får du sprøde, pankofriterede rejer med chilimayo (3 stk.) og efterfølgende serveret en omgang rød karry med rød peber, broccoli, basilikum, bambusskud, gulerødder, kokosmælk og kylling. Der serveres selvfølgelig med ris.

Pris: 210 kr. pr. pers.

Voraz er københavns spændende øl-, vin- og cocktailbar. Oplev en hyggelig aften inden Comedy Zoo, med lækker spansk-inspireret tapas med nøje udvalgte friske spanske, franske og italienske pølser og skinker.
Pris:  159 kr. pr. pers.

Voraz er københavns spændende øl-, vin- og cocktailbar, der forener fantastiske drinks med lækre café- og restaurantbaserede retter. Oplev en hyggelig aften inden Comedy Zoo, med lækker spansk-inspireret tapas med nøje udvalgte friske spanske, franske og italienske pølser og skinker.

Pris: 159 kr. pr. pers.

Er du mest til en klassisk burger med det hele, så skal du vælge den hyggelige café Riz Raz. Her serverer de en klassisk 250 gr. burger med løg, tomat, salat, mayo, ketchup og sennep, så der ikke mangler noget. Serveres selvfølgelig med sprøde pommes frites.
Pris:  135 kr. pr. pers.

Er du mest til en klassisk burger med det hele, så skal du vælge den hyggelige café Riz Raz, når du bestiller Mad&Show. Her serverer de en klassisk 250 gr. burger med løg, tomat, salat, mayo, ketchup og sennep, så der ikke mangler noget. Hele molevitten serveres selvfølgelig med sprøde pommes frites.

Pris: 135 kr. pr. pers.