Tilbage

FRA BLÅ TIL RØD TIL VANVITTIG

Anders Stjernholm

Vær med, når Anders Stjernholm starter valgkampen fra sin hjemmebane - scenen på Comedy Zoo. Denne aften vil Anders fortælle om, hvordan han gik fra slipsebærende ungdoms-konservativ til en cargopants-klædt hippiereformist - og hvordan konspirationsteorierne banker på, når han dykker langt ned i vores samfunds struktur. For der er en hårfin grænse mellem overblik og konspirationsteori. Om Anders Stjernholm går liiige på den grænse - eller har overskredet den - kan du afgøre i dette show, der handler om religion, penge, kultur, politik og alt det andet besværlige lort, der får os til at skændes med blødende tastaturfingre.

OBS: Dette er ikke et almindeligt stand-up show! (Det er snarere en perverteret blanding af komisk foredrag og politisk propaganda). Og denne aften bliver det filmet til brug i valgkampen.

Anders er folketingskandidat for Alternativet til det kommende valg - for 15 år siden var han medlem af Konservativ Ungdom. Det skaber en naturlig bekymring for, hvad fremtiden bringer. For hvis det kan ske på 15 år, hvor er han så, når der er gået 15 mere?

Billetter Få billetter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for nyt om shows og gode tilbud!