INFO ANG. CORONAVIRUS

Kære gæster.
På denne side vil vi løbende holde jer opdateret om, hvordan corona-situationen påvirker Comedy Zoo. Desuden vil der blive sendt mails direkte til jer der har købt billet, hvis nye tiltag har en direkte indflydelse på det show I skal se.

– Opdatering 2. Feb. 2021:
Da nedlukningen er forlænget igen, er vi desværre lukket ned til og med d. 28/2. Alle der har billetter til et af showsene i den periode vil modtage en mail. 

– Opdatering 14. jan. 2021:

Nedlukningen er desværre endnu engang forlænget, så alle shows til og med d. 7. februar er aflyst. Alle der har billetter til shows i perioden, får en mail angående refundering. Vi håber 2021 snart lysner op! 

– Opdatering 31. dec. 2020:
Nedlukningen er desværre forlænget, så alle shows til og med d. 17. januar er desværre aflyst. Alle der har billetter har fået en mail angående refundering. Vi håber I alle får en rar nytårsaften. Og så håber vi, der kommer mere comedy i 2021 end der har være i 2020! 


– Opdatering 7. dec. 2020:
Nå. Så er vi her igen.
Landet lukker ned og du har en billet i klemme. Vi refunderer dine penge med det samme.

Det er heldigvis noget vi kan gøre, fordi vi siden første nedlukning har sikret vores butik – bl.a. med en kæmpe hjælp fra jer gæster, der tilbage i foråret købte gavekort i stor stil.
 
Vi håber du også vil overveje at købe et gavekort på  https://www.yourticket.dk/comedyzoogavekort/
 

Regeringen har varslet at gavekort til kulturelle aktiviteter op til 1200 kr. kan trækkes fra i skat i 2021 – det er da meget fedt!

Alle shows i 2021 vil fortsat køre, såfremt der ikke kommer flere restriktioner.

 
Vi håber vi ses snart igen,
Rigtig Glædelig Jul
 
Comedy Zoo

– Opdatering d. 24. okt. 2020:
Efter gårsdagens pressemøde, er de tidligere restriktioner nu gældende til 2. januar. Der er ingen ændringer i forhold til os. Vi kører fortsat shows. Det er stadig et krav at bære mundbind, når du er stående og gående hos os – så der er heller ingen ændringer i den del. Hvis I er et selskab på mere end 10 pers. er det ifølge Corona-hotline, stadig  muligt at komme ind og se show. I bliver blot seatet ved forskellige borde, så der er passende afstand. Ligesom ved alle andre situationer. 
Vi håber derfor du har lyst til at komme og nyde en dejlig aften hos os!

 – Opdatering d. 1. oktober 2020:
Nedenstående gælder indtil videre til og med d. 18. oktober. 
Vi bliver løbende klogere i denne pandemi-tid og efter kontakt med Kulturministeriet viser det sig, at vi er underlagt nogle af de nyeste corona-restriktioner. Inden der går panik i den: vores shows kører videre som normalt, så køb endelig billetter på livet løs og kom og se dejlige shows.
MEN det er nu et krav, at du bærer mundbind eller visir når du besøger os. Dette gælder kun når du står op/går rundt i huset – så snart man har indfundet sig på sin plads, kan man tage mundbindet/visiret af.
Når vores personale bevæger sig rundt blandt jer gæster, vil de ligeledes bære en af delene, men de har det ikke på, når de står bag det opsatte afskærmning – blot så der ikke opstår forvirring ift. dette. Generelt spritter vi løbende af og sørger for at holde god afstand til hinanden – det skal være trygt at komme på Comedy Zoo. 

Vi håber på jeres forståelse og samarbejde!

– Opdatering d. 25. september 2020:
Kære gæster, 
Vi er heldigvis IKKE ramt af de nye restriktioner. Maksimum 50 gæster er gældende for privatfester, og da vi er et spillested med siddende gæster gælder det ikke os. 
Derfor kører vores shows videre som normalt, med alle de corona-forbehold vi bliver anbefalet og lidt til. 
Det bør være ganske trygt at komme og se show hos os; personalet spritter af, holder afstand og når det ikke er muligt for dem, bærer de mundbind eller visir.
Så helt som tidligere nævnt: er du sund og rask, kan du snildt komme forbi og nyde en dejlig aften på Comedy Zoo. 

– Opdatering d. 15. september 2020:
I denne tid finder man for alvor ud af, hvilken kategori man hører under, og lad os for engangs skyld slå det helt fast: Vi er IKKE en bar, vi er et SPILLESTED/TEATER. Vi er derfor ikke omfattet de restriktioner, hvor det kræves, at man lukker kl. 22. Dette betyder ikke, at man kan komme fra gaden og købe øl efter kl. 22, men har du billet til et show, hvor der er pause efter kl. 22, kan du godt købe en bajer.
Det er ikke et krav, at I har et mundbind på, på Comedy Zoo, men det står jer selvfølgelig helt frit for at gøre.
Om dagen har vi en dejlig lille café der er åben, og her er det et krav, at I som besøgende bærer mundbind eller visir, når I ikke sidder ned (dvs. når I er oppe og bestille). Vores personale vil bære visir eller mundbind, når de er ude af barområdet og i nærheden af jer gæster. 
Generelt spritter vi løbende af i hele huset og overholder de generelle anbefalinger der er sendt ud af regeringen. Så føler du dig sund og rask, må du hjertens gerne komme ind og se show hos os!