Comedy Zoo

INFO ANG. CORONAVIRUS

Kære gæster.
På denne side vil vi løbende holde jer opdateret om, hvordan corona-situationen påvirker Comedy Zoo. Desuden vil der blive sendt mails direkte til jer der har købt billet, hvis nye tiltag har en direkte indflydelse på det show I skal se.

Opdatering d. 15. september:

I denne tid finder man for alvor ud af, hvilken kategori man hører under, og lad os for engangs skyld slå det helt fast: Vi er IKKE en bar, vi er et SPILLESTED/TEATER. Vi er derfor ikke omfattet de restriktioner, hvor det kræves, at man lukker kl. 22. Dette betyder ikke, at man kan komme fra gaden og købe øl efter kl. 22, men har du billet til et show, hvor der er pause efter kl. 22, kan du godt købe en bajer.

Det er ikke et krav, at I har et mundbind på, på Comedy Zoo, men det står jer selvfølgelig helt frit for at gøre.

Om dagen har vi en dejlig lille café der er åben, og her er det et krav, at I som besøgende bærer mundbind eller visir, når I ikke sidder ned (dvs. når I er oppe og bestille). Vores personale vil bære visir eller mundbind, når de er ude af barområdet og i nærheden af jer gæster. 

Generelt spritter vi løbende af i hele huset og overholder de generelle anbefalinger der er sendt ud af regeringen. Så føler du dig sund og rask, må du hjertens gerne komme ind og se show hos os!